leđa
Akcija!

UNIMAT 1 Basic

Original price was: 299,00€.Current price is: 279,99€.

Svi strojevi u okviru UNIMAT 1 BASIC linije dizajnirani s posebnom pažnjom prema sigurnosti djece. Kratak hod lista pile osigurava da prsti mladih stolara ostanu netaknuti.

-
+

UNIMAT 1 BASIC je pažljivo dizajniran alat, posebno prilagođen potrebama u stolariji. Korisnici ove kutije, koja nosi oznaku UNIMAT 1 BASIC, uživat će u kreativnom oblikovanju tokarenih komada i modela frezalica, gdje se oblikovanje izvodi slobodnom rukom.

Ova kutija pruža priliku djeci i mladima da sigurno steknu svoja prva iskustva u obradi drva. Sadrži sve potrebne dijelove, uključujući ubodnu pilu, strug u nekoliko verzija, ručnu i stacionarnu brusilicu te ručnu bušilicu.

Važno je napomenuti da su svi strojevi u okviru UNIMAT 1 BASIC linije dizajnirani s posebnom pažnjom prema sigurnosti djece. Kratak hod lista pile osigurava da prsti mladih stolara ostanu netaknuti.

Profesionalci su i dalje zadivljeni čistim i preciznim rezom ubodne pile. UNIMAT 1 BASIC predstavlja idealan alat koji kombinira sigurnost, kreativnost i visoku preciznost za sve korisnike, kako za one koji stječu prva iskustva, tako i za iskusne stručnjake.

Dodatne informacije

Težina 2,7 kg
Dimenzije 45 × 35 × 8 cm
Motor

20.000 okretaja u minuti, 12 V DC

Međuvratilo

M12x1, provrt 8 mm

Prijenosni omjer

1:5 (4000 okretaja u minuti)

Zadnji dio

M12x1, hod pinola od 15 mm

Napajanje

110-240 V 50-60 Hz, 12 V, 2 A

Jamstvo

5 godina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UNIMAT 1 Basic”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)