leđa

Naša priča

It is a long established fact that a reade.

55000
SATI PROGRAMIRANJA
60
KEMIJSKIH POKUSA
254
ODRAĐENIH RADIONICA
50
ZAVRŠENIH TEČAJEVA

“Voditelji prenoseći svoje tehničke talente i znanje ulaze u srca naše djece, mladeži, omladine, odraslih i na kraju umirovljenika.”

Goran Koleski, STEM Edukator

Što nas čini drugačijima


Multidisciplinarni pristup

Integriramo više disciplina, poput znanosti, matematike i inženjerstva, što može potaknuti učenike na kreativno razmišljanje u različitim domenama i razvijanje interdisciplinarnih vještina.
iramo informacije koje treba zapamtiti.

Specijalizirani fokus

Specijalizirani smo za specifična područja STEM obrazovanja, na primjer za robotiku. To nam omogućuje da pružimo detaljnije i fokusiranije upute u svakom području stručnosti.

Razvijanje fine motorike

Za djecu je važno imati ravnotežu između digitalnih i tradicionalnih aktivnosti. Naša ponuda promiče izvanmrežne aktivnosti i potiče djecu koja su možda postala previše ovisna o digitalnim uređajima za zabavu i učenje, da je izgradnja i izrada fizičkih proizvoda zabavno.

Jedinstvene metode podučavanja

Aktivno promičemo iskustveno učenje, što je pristup poučavanju i učenju koji uključuje aktivno uključivanje djece u iskustva iz stvarnog svijeta, umjesto da im samo prezent

Upoznajte naš tim

Trenutno brojimo troje stalnih uhodanih i iskusnih profesionalaca, te desetak vanjskih suradnika, no uvijek smo u potrazi za talentiranim i stručnim ljudima koji će osnažiti naš tim.

Join Our Team
WhatsApp Slika 2023-09-28 u 21.30.28_c6af2197

Nikolina Meštrović

STEM Edukator
slika

Goran Koleski

STEM Edukator
1674803358711

Roman Rubčić

STEM Edukator